Reselleri - programe de afiliere in Romania -  un mod de a face bani cinstit pe internet
Hosting si Webhosting de calitate in Romania
Pagina Page Webhost Hosting Gazduire Domeniu
Gazduire Hosting Page Site Pagina Domain
Gazduire Hosting Page Site Pagina Domain
Gazduire Hosting Page Site Pagina Domain
Gazduire Hosting Page Site Pagina Domain
Gazduire Hosting Page Site Pagina Domain
Gazduire Domain Direct Hosting Pagina Words
Pagina Hosting Webhost Site Webhosting Domain
Gazduire Hosting Page Site Pagina Domain

     Desigur ca aveti o firma si vreti sa faceti bani. Oferiti servicii sau produse si departamentul dumneavoastra de marketing face orice sa aduca un client nou. De multe ori ati spus "Platesc comision, numai sa imi aduca mai multi clienti !". Dupa cum puteti vedea, ati gasit ceea ce cautati.

     Pe scurt. Pentru a putea sa vindeti prin sistemul nostru aveti nevoie neaparat de un site, unde vizitatorii vor fi contorizati online. Daca vindeti servicii sau produse, sau doriti doar sa beneficiati de vizitatori, siteul dumneavoastra trebuie sa contina un formular unde vizitatorul, trimis de un reseller de la noi, sa isi poata completa datele, fiind apoi trimis intr-o pagina care va contine un cod. Acest cod ne va spune noua ca trebuie sa platiti comision pentru ca ati beneficiat de acel vizitator.


Ce trebuie sa fac ?

     In detaliu sa luam cateva exemple. Firma Zarzavat SRL doreste sa vanda rosii si sa aiba clienti. Noi avem resellerii pe care firma Zarzavat SRL si-i doreste, agenti de marketing pentru care nu trebuie sa platiti nimic, deoarece platiti doar pentru fiecare client adus.

    Pentru a incepe, trebuie sa va creati un cont la noi. Conturile sunt aprobate personal ulterior de catre noi. De ce? Pentru ca trebuie sa le oferim securitatea financiara resellerilor. Pentru a avea contul activ trebuie sa va hotarati ce comision doriti sa oferiti, apoi sa faceti un contract cu noi si sa platiti suma ce ar reprezenta minim 100 comisioane. Aceasta suma ofera siguranta resellerilor ca isi primesc banii pentru clientii pe care ii aduc. In plus trebuie sa aveti grija sa introduceti codul de autentificare al tranzactiei in pagina unde sunteti sigur ca tranzactia s-a facut, pe siteul dvs. Banii pe care ii aveti in contul nostru nu trebuie sa scada sub 10% din 100 comisioane. Din cele 100 comisioane pe care le platiti, 90% intra in contul dumneavoastra, restul de 10% fiind oprit de catre noi ca plata contra serviciului.

    Deci, daca firma Zarzavat SRL ofera un comision de 1 leu pentru fiecare client adus care cumpara rosii, trebuie sa depuna in contul nostru 100 lei si sa aiba grija sa ramana minim 10 lei, altfel campaniile sunt suspendate automat.

Cum functioneaza ?

    Dupa ce aveti contul activat, aveti posibilitatea sa va activati campaniile, iar resellerii sa se inscrie in ele. Veti putea vedea traficul generat de campanii plus reseller-ii care genereaza traficul. Circuitul normal ar trebui sa fie: vizitatorul vede bannerul dumneavoastra pe pagina reseller-ului, este interesat de produs, da click pe banner, vizita este inregistrata la noi in baza de date, noi il trimitem in pagina specificata de dumneavoastra., iar vizitatorul trebuie sa aiba posibilitatea de a se inregistra online sau cumpara online acel produs, apoi sa ajunga intr-o pagina unde se afla codul nostru de autentificare al tranzactiei. In clipa aceasta, in baza noastra de date, atat la seller cat si la reseller, va aparea acea tranzactie ca fiind facuta.

    Ca seller aveti posibilitatea de a accepta plati online sau offline (de exemplu transfer bancar). In acest fel tranzactia de pe siteul nostru va sta in "pending" (asteptare) pana cand dumneavoastra o veti aproba (in cazul in care ati primit banii de la client si clientul a beneficiat de serviciile/produsul dumneavoastra) sau puteti sterge tranzactia daca acel client s-a razgandit sau nu a platit.

    In cazul in care abuzati de acest serviciu si spuneti ca o tranzactie nu a fost valabila si se dovedeste a fi valabila, contul dumneavoastra va fi sters iar dumneavoastra veti pierde banii din contul nostru. Acest lucru se verifica foarte simplu, deoarece in general resellerii au prieteni pe care ii conving sa cumpere dand click pe banner-ul din pagina lor. Resellerii, desigur, ne vor raporta imediat daca o tranzactie efectuata a fost stearsa si comisionul nu a fost acordat. In clipa in care ati acordat comision unui reseller, aproband o tranzactie, acest lucru ramane definitiv, indiferent daca cel care a dat click a fost secretara dumneavoastra, care nu stia ca nu trebuie sa aprobe tranzactia, sau copilul care s-a jucat la calculator.

    Puteti schimba desigur bannerul sau codul mesajului pe care doriti sa il citeasca resellerii, comisionul, sau daca doriti sa platiti in dolari sau in lei suma comisionului (la cursul BNR).
     Continuand cu exemplul firmei Zarzavat SRL de la reselleri, sa vedem cum ar decurge cap coada sistemul. Zarzavat SRL isi face cont la noi, face contractul si isi plateste cele 100 comisioane. Isi creaza in acest timp campaniile si isi introduce codul de autentificare al tranzactiei in paginile siteului cu care va vinde produsele. Ii aprobam contul iar resellerii incep sa se inscrie in campania firmei Zarzavat SRL. Resellerii isi pun codul bannerelor firmei Zarzavat SRL pe pagina si din acest moment firma Zarzavat SRL incepe sa castige pe partea de marketing reclama automat. Vizitatorii ce vin pe paginile resellerilor dau click pe banner fiind interesati de produs, viziteaza siteul firmei Zarzavat si comanda online produsul. Firma Zarzavat SRL vinde produsul/serviciul si apoi pe pagina noastra aproba tranzactia. Banii reprezentand comisionul se adauga in contul resellerului si se scad din contul firmei Zarzavat SRL.

 

Cum arata contul ?


Management campanii multiple

Management campanii multiple


Editarea
campaniilor

Editarea campaniilor


Detaliat:
afisari, vizite, tranzactii

Detaliat: afisari, vizite, tranzactii


Management tranzactii

Management tranzactii

 


Sugestiile noastre
1. Vanzarea clasica este sa dati comision gen 1$ pentru ca cineva a cumparat un anumit produs. Este foate bine ca siteul dumneavoastra sa aiba preturile in asa fel incat sa acopere acest comision.

2. Puteti foarte bine sa faceti campanii de vizite. De exemplu, daca aveti un site si vreti 1000 vizitatori cu target (adica doar cei care sunt interesati de mesajul bannerului), puteti sa oferiti comision 100 lei pentru fiecare vizitator. Pentru aceasta veti pune codul de autentificare al tranzactiei direct in pagina unde trebuie sa ajunga vizitatorul.

Calculand pentru 1.000 vizitatori, costurile ar fi urmatoarele, tinand cont ca oferiti 100 lei/vizitator: 1.000 vizitatori * 100 lei = 100.000 lei + 10% comisionul nostru = 110.000 lei + TVA = 130900 lei.

Deci pentru a avea 1.000 vizitatori va costa 130.900 lei.

3. Aveti grija la comisionul pe care il oferiti. Un reseller are posibilitatea de a alege din mai multe campanii si in general va pune 1-2 bannere pe pagina. In cazul in care oferta dumneavoastra este clara, sincera si profitabila, va fi aleasa. Mai multi reselleri inseamna automat posibilitate marita de a avea clienti.

4. Tot legat de comisionul pentru reselleri: chiar daca puteti sa modificati comisionul, aveti grija ca suma din contul dumneavoastra sa nu scada sub 10% din 100*comisionul tranzactiei.

Inscriptionari pixuri

Hosting si Webhosting de calitate in Romania - gazduire
Hosting si Webhosting de calitate in Romania
Hosting si Webhosting de calitate in Romania
Gazduire, Hosting si Webhosting de calitate in Romania
Hosting si Webhosting de calitate in Romania


4.444.880 milioane afisari in 2009


Nov 2006:
6.431.488 in ultimele luni
53.918 vizite
1852 comisioane


Noua facilitate seller/reseller: campania privata
Aveti posibilitatea de a crea o campanie ca seller, vizibila doar pentru un anumit reseller


Serviciul "Direct Words" a fost integrat in Reselleri.ro


A fost lansata prima versiune stabila a www.reselleri.ro fiind considerat unic deocamdata in Romania.Hosting si Webhosting de calitate in Romania